Seneste nyt

23-05-2017

D. 21/5-17

Hr i dag været en tur på sjælland, har i den forbindelse haft et par kaniner med der skulle til nye hjem, men også fået to smukke rex piger med hjem. En skøn zobel brun og en chin. Er så spændt på at få dem udstillet og se om de kan bruges videres hen.

19-02-2017

Det er længe siden der er blevet opdateret, men her er sket lidt siden sidst. 

Der er mærket liv på marsviner Hnisa, så håber snart der er søde små svin.

 

Jeg har i dag parret kaniner også, så om en månede håber jeg der er baby-boom.

Mimse x Chris

Karla x Chris

25-12-2016

Glædelig jul til alle:-)

 

I dag er der brugt tid på de søde små marsvin. Der er blevet flyttet rundt på dem alle sammen, så der er nu tre par gående og ungdyrene i en gruppe. Det bliver vildt spændende om der kommer små søde små marsvine unger i marts månede. Det er længe at vente, men de er så søde når de bliver født.

 

 

 

 

Hnisa x Volim

London x Shimano

Aria x Noa

02-05-2016

Den 24/4 fødte Storm 4 lækkere unger, hun er parret med Jonas er en lækker SOrt/hvid japaner han. Glæder mig til at følge de små og om de kan blive gode nok til videre avl.

Fantasia som var parret med Elvis fødte desværre to store døde unge. Hun havde ellers bygget en god lækker rede, men hvad der lige er sket ved jeg ikke, men vi håber næste gang kommer til at gå lidt bedre.

15-02-2016

Så blev kuld A født, mine første kanin-babyer blev født sidst på eftermiddagn. Storm er også førstegangsmor og ser ud til at klare det super flot.