Købsbetingelser

 

Sharki’s er et lille og seriøst hobbyopdræt af dværgvæddere i forskellige variationer og lille rex. Vi har dyrene i hænderne dagligt og bruger mange timer sammen med dem. Vi bestræber os på kun at bruge gode og tillidsfulde dyr, da det for os er vigtigt, det er en glæde at være sammen med dyrene hver eneste dag, og at man som lille barn roligt kan hygge sig med sin kanin og få stor glæde af det.

Skulle man blive interesseret i evt. kommende unger eller andet, er man altid velkommen til at henvende sig. Der vil komme evt. salgsdyr på hjemmesiden.

 

Betegnelser

-       Ledig - ungen kan reserveres

-       Reserveret – der er betalt depositum, og ungen er reserveret

-       Standby – jeg overvejer selv at beholde den, men man må gerne rette henvendelse ved evt. interesse.

-       Solgt – ungen er købt og betalt, den er ikke længere hos mig.

 

Ved reservation betales halvdelen af købsprisen, og den refunderes ikke, hvis man fortryder bestillingen. Skulle dyret mod forventning blive syg eller skulle der ske andet, betales depositum selvfølgelig tilbage.

 

Der vil i hver handel blive lavet en købskontrakt, som selvfølgelig laves, så den passer til hver enkelt handel, men der er mulighed for at se et eksempel på en aftale her .

 

Dyret skal afhentes på adresse ved aftalt tidspunkt. Det er vigtigt for mig, jeg møder kommende købere og ser, hvor kaninen kommer hen. Hvis det kan lade sig gøre, vil der i enkelte tilfælde kunne arrangeres transport til andre steder i landet, men dette er ikke at fortrække. Dyret være betalt, inden det forlader stalden.

 

Der medfølger afkomsattest, det vil sige en hjemmelavet stamtale, men hvor man kan se kaninens afstamning. Der medfølger lidt foder med til opstart i det nye hjem.

 

 

 

Returnering af eller om bytning af kaniner hvis

  • Den viser sig at være syg inden for den første uge(kræver dyrlæge erklæring).
  • At kaninen dør inden for den første uge, og det ikke skyldes vanrøgt eller uvidenhed (det     kræver dyrlægeerklæring). Der er mange ting at sætte sig ind i, når man anskaffer sig en kanin, f.eks., hvad de kan tåle og ikke kan tåle at spise, så dette er meget vigtigt.
  • Hvis der opstår dokumenteret allergi i familien, kan jeg tage kaninen retur, men betaler ikke pengene tilbage.
  • Selv en rutineret kaninavlere kan tage fejl af kønnet, og hvis ungen viser sig at være af et andet køn, end det jeg har angivet, tager jeg ungen retur, og man kan vælge en anden unge, når dette er muligt f.eks. i næste kuld (det skal dog være en unge svarende til den, man først har købt).
  • Skulle ungen udvikle tandfejl inden for de første 4 måneder (og det ikke skyldes slag eller fald), kan man få en ny unge. Jeg tilstræber kun at avle på sunde og raske dyr, men der kan altid ligge noget bag i generne, som man ikke kender til. Der arbejdes på kun at bruge gode og fejlfri dyr. Ombytning kræver dokumentation ved fremmøde eller billeder af fejlene, inden ungen er 4 måneder gammel.

 

JEG DÆKKER IKKE EVT. DYRLÆGE UDGIFTER PÅ ET DYR KØBT HOS SHARKI’S